Σελίδα Αρχηγού ΓΕΑ Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος Εορτή του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας 2014 F-16 Demo Team T-6A Demo Team Μπάντα ΠΑ Προσφορές στα Στελέχη της ΠΑ Μισθοδοσία Προσωπικού ΚΕΔΑ ΣΕΠΑ Μουσείο ΠΑ 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Διακλαδικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ενόπλων Δυνάμεων Περιβαλλοντική Συνείδηση ΕΔ Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας

Εισαγωγή

Οι κύριες δραστηριότητες του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας είναι οι ακόλουθες:

  • Παροχή υγειονομικής περιθάλψεως και νοσηλείας στο εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό της ΠΑ και στα μέλη των οικογενειών τους, στους Μονίμους και Συνταξιούχους Πολιτικούς Υπαλλήλους του ΓΕΑ και στα μέλη των οικογενειών τους, στο εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό του Π.Σ. και στα μέλη των οικογενειών τους και σε λοιπές κατηγορίες δικαιούχων που καθορίζονται από κείμενες διατάξεις. Ο συνολικός αριθμός τους υπερβαίνει τις 250.000 άτομα.
  • Εκτέλεση ιατρικών πράξεων, διαγνωστικών εξετάσεων και ειδικών θεραπειών.
  • Άσκηση προληπτικής ιατρικής σε μείζονα θέματα που αφορούν το προσωπικό της ΠΑ.
  • Σχεδιασμός και εκτέλεση ερευνητικών προγραμμάτων με θέματα ιατρικά και νοσηλευτικά που έχουν ως σκοπό την προαγωγή του επιστημονικού επιπέδου, την διερεύνηση και επίλυση προβλημάτων, που σχετίζονται με την Αεροπορική Ιατρική και την παροχή υπηρεσιών υγείας στην ΠΑ.
  • Παροχή εκπαίδευσης στο Υγειονομικό Προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και εκπαίδευση Ιατρών και Νοσηλευτών διαφόρων ειδικοτήτων για την απόκτηση Ιατρικής και Νοσηλευτικής Ειδικότητας. Όλες οι Κλινικές και τα Εργαστήρια διαθέτουν και εφαρμόζουν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που εκπονείται κάθε χρόνο από το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου και παράλληλα διοργανώνουν ημερίδες, σεμινάρια και πολυθεματικά συμπόσια.
  • Συνεργασία με ερευνητικά κέντρα του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού για την εκπόνηση επιστημονικών ερευνητικών εργασιών που δημοσιεύονται σε επιστημονικά περιοδικά και ανακοινώνονται στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Τελευταία Νέα

Αρχείο Νέων ΓΝΑΔιαγωνισμός Επιλογής Σπουδαστών AΣΕΙ - ΑΣΣΥ Ακαδημαϊκού Έτους
2015 - 2016
Κοινωνική Προσφορά ΠΑ
3/9/2015 - Διάθεση Προσωπικού και μέσων ΠΑ
Διατέθηκαν 13 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο σε αποστολές αεροπυρόσβεσης και αεροδιακομιδών.
Διαγωνισμοί - Θέματα ΠΑ στη Δι@ύγεια
Πρόγραμμα Δι@ύγεια