... 
Χωρίς κατηγορία

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, στο γήπεδο «Γεώργιος Ρουμελιώτης», αγώνας Ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων της 112 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ) και του 201 Κέντρου Εφοδιασμού Αεροπορίας (201ΚΕΦΑ), στο πλαίσιο του Κυπέλλου Αθλοπαιδιών της Πολεμικής Αεροπορίας, για το έτος 2020.

Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της 112ΠΜ με σκορ 2-0.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα:

Για Αεροπυρόσβεση,

  • Δύο (2) PZL εκτέλεσαν αποστολή αεροπυρόσβεσης στην Πρόσυμνα Αργολίδας.

Εκτελέστηκαν 2 έξοδοι και συμπληρώθηκαν 1,4 ώρες πτήσης.

Για Αεροδιακομιδές,

  • Ένα (1) Super Puma μετέφερε 1 ασθενή από τη Μήλο στην Ελευσίνα.
  • Ένα (1) Super Puma μετέφερε 1 ασθενή από την Πάρο στην Ελευσίνα.

Συμπληρώθηκαν 3,8 ώρες πτήσης σε 2 αποστολες.

Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης διεξαγωγής των Ομάδων Γονέων στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251ΓΝΑ), η Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου ανακοινώνει την επανέναρξη νέων ομάδων για το έτος 2019-2020.

Πρόκειται για βιωματικές Ομάδες Γονέων που διοργανώνονται στον χώρο του Νοσοκομείου στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης παροχής υπηρεσιών πρόληψης και ψυχολογικής υποστήριξης των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στις ομάδες αυτές παρέχεται η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων και βιωμάτων με υποστήριξη από ειδικούς ψυχικής υγείας, έτσι ώστε τα στελέχη μας να ανταπεξέρχονται αποτελεσματικά στον απαιτητικό γονεϊκό τους ρόλο.

Δήλωση Συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 746 4217

OMADES_GONEON

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα:

Για Αεροδιακομιδές,

  • Ένα (1) C-27J μετέφερε 1 ασθενή από τα Χανιά στην Ελευσίνα.

Συμπληρώθηκαν 1,9 ώρες πτήσης σε 1 αποστολή.

Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018, προσωπικό του Εργοστασίου Μεταφορικών Μέσων και Επίγειου Εξοπλισμού (ΜΜ & ΕΕ) Αράξου επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Κάστρο της Πάτρας, στο πλαίσιο του Έτους Μέριμνας Προσωπικού.

Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας με γενικό τίτλο «Wings to Fly».

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι σύνεδροι ενημερώθηκαν για το έργο και την αποστολή της 359 Μοίρας Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών (359ΜΑΕΔΥ) και στη συνέχεια βραβεύθηκε από την πρόεδρο του Ινστιτούτου, κα. Βέρρα Μαρμαλίδου, για τη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στο ισόγειο των κτηρίων Β’ και Γ’ διαμορφώθηκαν νέοι χώροι στους οποίους στεγάστηκαν το γραφείο Αποστράτων Πολεμικής Αεροπορίας, με σκοπό καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση τους από το νοσοκομείο  και το γραφείο Κοινωνικής Λειτουργού.

Κατασκευή οικίσκου και κατάλληλη διαμόρφωση της διαδρομής, στον χώρο της Κεντρικής Πύλης του 251ΓΝΑ, για την ασφαλή είσοδο των πεζών στο Νοσοκομείο.