Επίσκεψη ΥΕΘΑ στο ΑΤΑ και 110ΠΜ

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι , την 30 Μαΐου 2005 ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος θα επισκεφθεί το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και την 110 Πτέρυγα Μάχης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Ναύαρχο κ. Παναγιώτη Χηνοφώτη ΠΝ.

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) κ. Γεώργιος Αυλωνίτης και ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) κ. Ιωάννης Γιάγκος θα τον υποδεχθούν στην 110 Πτέρυγα Μάχης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα γίνει ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας. Θα ακολουθήσει ενημέρωση και επίδειξη συνδυασμένων Αεροπορικών Επιχειρήσεων στην οποία θα περιλαμβάνεται απογείωση και εκτέλεση της αποστολής με ταυτόχρονη προσβολή του αεροδρομίου της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα. Επίσης θα γίνει ταχεία επανεξυπηρέτηση αεροσκάφους μετά την πτήση καθώς και επίδειξη διασώσεως χειριστών στο πεδίο της μάχης από ελικόπτερο Super Puma.

Μετά το πέρας της επιδείξεως θα ακολουθήσει γεύμα στη λέσχη αξιωματικών της 110 Πτέρυγας Μάχης.

Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα αναχωρήσουν με λεωφορείο από το στρατόπεδο Παπάγου στις 07:00 της 30-5-05 και με αεροσκάφος C-130 από το αεροδρόμιο Ελευσίνας στις 08:00 για 110 Πτέρυγα Μάχης. Η επιστροφή υπολογίζεται στις 16:00 της ιδίας ημέρας.

Δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ ως τις 27 Μαΐου 2005 και ώρα 14:00.