Βράβευση Ιαβέρη

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει τα εξής:

Στο πλαίσιο του εορτασμού της εβδομάδας Ασφαλείας Πτήσεων και Οδηγού, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Γεώργιος Αυλωνίτης μεταβαίνει με αεροσκάφος Τ-6 στην 120 Πτέρυγα Εκπαιδεύσεως Αέρος στην Καλαμάτα. Εκεί σε ειδική τελετή που διοργανώνει η Διεύθυνση Ασφαλείας Πτήσεων και Εδάφους την 31-5-2005 και ώρα 11:00, θα βραβευθεί ο κ. Τάσος Μαρκουϊζος (Ιαβέρης) για την προσφορά του στην Πολεμική Αεροπορία.

Ο κ. Μαρκουϊζος προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του οργάνωσε σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης στις Παραγωγικές Σχολές, στα Κέντρα Εκπαιδεύσεως και τις κύριες Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας μεταδίδοντας τις πολύτιμες γνώσεις του σε θέματα ασφαλούς οδήγησης και οδικής συμπεριφοράς.

Η προσπάθεια αυτή έγινε στο πλαίσιο της εκστρατείας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Πτήσεων και Εδάφους, για την περιστολή των τροχαίων ατυχημάτων στην Πολεμική Αεροπορία.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας αναγνωρίζοντας την προσφορά του κ. Μαρκουϊζου και με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου των σεμιναρίων, θα πετάξει μαζί του με αεροσκάφος Τ-6 από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας.