Φιλανθρωπική εκδήλωση της 116ΠΜ για το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Η 116 Πτέρυγα Μάχης στις 17-12-2005 διοργάνωσε φιλανθρωπική εκδήλωση με συμμετοχή του προσωπικού της, τοπικών παραγόντων και την παιδική χορωδία του συλλόγου “Χαμόγελο του Παιδιού” (παράρτημα Πύργου).

Τα έσοδα από την παραπάνω εκδήλωση διατέθηκαν σε άπορες οικογένειες της περιοχής, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της πόλης των Πατρών και μέρος αυτών στο σύλλογο “Χαμόγελο του Παιδιού” (παράρτημα Πύργου).

Επίσης στις 29-12-2005 πραγματοποιήθηκε παιδική εορτή, στην οποία μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά του προσωπικού της μονάδος, όπως επίσης και σε παιδιά από το χαμόγελο του παιδιού.Ο διοικητής της 116ΠΜ Σμχος (Ι) Αθανάσιος Αθανασόπουλος, ο υποδιοικητής Σμχος (Ι) Δημήτριος Κράβαρης και ο δήμαρχος του δήμου Λαρισσού Κ. Καλαϊντζης, στη φιλανθρωπική εκδήλωση.

Η παιδική χορωδία του συλλόγου “Χαμόγελο του Παιδιού” ψάλλει τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο άνομα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της μονάδας

Η παιδική χορωδία του συλλόγου “Χαμόγελο του Παιδιού” ψάλλει χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ο ταμίας του συλλόγου χαμόγελο του παιδιού κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος παραλαμβάνει την επιταγή με το συγκεντρωθέν ποσό από τη φιλανθρωπική εκδήλωση από το διοικητή της 116ΠΜ Σμχο (Ι) Αθανάσιο Αθανασόπουλο.

Αναμνηστική φωτογραφία με μέλη και παιδιά του συλλόγου “το Χαμόγελο του Παιδιού” στο διοικητήριο της μονάδος μετά την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παιδική εορτή της πρωτοχρονιάς 2006 στην οποία συμμετέχουν και παιδιά από το σύλλογο “το Χαμόγελο του Παιδιού”