Αποτελέσματα 1ου Τοπικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ε.Δ και Σ.Α Φρουράς Σκύρου

Στις 27/02/07 διεξήχθησαν οι πρώτοι αγώνες σύμφωνα με το πρόγραμμα του Τοπικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Φρουράς Σκύρου 2007 και τα αποτελέσματα είχαν ως ακολούθως:

22η ΜΚΒ – 135 ΣΜ45 – 46
ΝΑΣΣΚΥ – 7η ΜΣΕΠ34 – 38

Στον πρώτο αγώνα μεταξύ 22ης ΜΚΒ και 135 ΣΜ η 135 ΣΜ προηγείτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της συνάντησης οπότε και ανετράπη το σκορ με ένα πόντο υπέρ της 22ης ΜΚΒ για να ανατραπεί εκ νέου στην εκπνοή του αγώνα με δίποντο από την 135 ΣΜ .Για την 135 ΣΜ καλύτερος σκόρερ ήταν ο Σμτής Αγγελακόπουλος Γ. με είκοσι πέντε (25) πόντους ενώ από την 22η ΜΚΒ καλύτερος σκόρερ αναδείχθηκε ο Εσμίας Παπαγεωργίου Στέφανος με δεκατέσσερις (14) πόντους .

Κατά τον δεύτερο αγώνα η 7η ΜΣΕΠ προηγήθηκε εξαρχής στο σκορ και διατήρησε την υπεροχή της μέχρι το τέλος του αγώνα. Καλύτερος σκόρερ από την 7η ΜΣΕΠ αναδείχθηκε ο Υσμίας Παπαδημητρίου Γ. με έντεκα (11) πόντους και από το ΝΑΣΣΚΥ ο Κελευστής Αβιζιάν Ε. με είκοσι πέντε (25) πόντους.

Πριν από την έναρξη του αγώνα έγινε αγιασμός και επισημάνθηκε από τη διοίκηση της 22ης ΜΚΒ που έχει και την ευθύνη διοργάνωσης του πρωταθλήματος ότι πρωταρχικός σκοπός είναι η ψυχαγωγία και η διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης του προσωπικού και δευτερεύοντος η νίκη και ότι σε καμία περίπτωση η διεξαγωγή των αγώνων δεν θα πρέπει να αποβεί εις βάρος του επιχειρησιακού έργου των Μονάδων που εμπλέκονται. Για τον λόγο αυτό τονίστηκε η προσοχή στους συμμετέχοντες ώστε να μειωθούν οι περιπτώσεις τραυματισμού τους.

Όλα τα παραπάνω επιτευχθήκαν κατά την πρώτη ημέρα διεξαγωγής των αγώνων.