Αποτελέσματα 2ης εβδομ. 1ου Τοπικού Πρωταθλήμ. Καλαθοσφαίρισης Ε.Δ και Σ.Α Φρουράς Σκύρου

Στις 6η Μαρτίου 2007, κατά την δεύτερη εβδομάδα διεξαγωγής του 1ου Τοπικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Φρουράς Σκύρου σύμφωνα με το πρόγραμμα τα αποτελέσματα είχαν ως ακολούθως:

135 ΣΜ – ΝΑΣΣΚΥ 59- 21

ΣΑ – 7η ΜΣΕΠ 39 – 65

Όσον αφορά το πρώτο αγώνα της ημέρας, το πρώτο ημίχρονο αυτού μπορεί να χαρακτηριστεί γενικά ως αμφίρροπο. Αρχικά προηγήθηκε η 135 ΣΜ, χωρίς να επιτρέπει την επίτευξη καλαθιού από το ΝΑΣΣΚΥ. Στη συνέχεια όμως η Μονάδα του Ναυτικού βρίσκοντας τα πατήματα της στο γήπεδο κατάφερε να αντιδράσει πετυχαίνοντας μόλις σε διάστημα δύο λεπτών τρία συνεχόμενα τρίποντα. Τελικά οι ομάδες εναλλάσσονταν στην πρωτοπορία του σκόρ κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο με το προβάδισμα να έχει η 135 ΣΜ, οντάς το σκόρ 20 – 17.

Στο δεύτερο ημίχρονο η 135 ΣΜ ανέλαβε την υπεροχή στο παιχνίδι, κάνοντας στο 28o λεπτό του παιχνιδιού Double Score προηγούμενη με 34 – 17. Το πρώτο του καλάθι στο δεύτερο ημίχρονο το πέτυχε για το ΝΑΣΣΚΥ ο Κελευστής Αβιζιάν Ε. μόλις στο 32o λεπτό. Τελικά το παιχνίδι έληξε με νικητή την 135 ΣΜ. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την ευρεία νίκη της 135 ΣΜ, και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με ιδιαίτερο ζήλο και ομαδικό πνεύμα.

Στο δεύτερο αγώνα η υπεροχή της ομάδας της 7ης ΜΣΕΠ ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με πρωταγωνιστές τους Σμία Αργυρούλης Θωμά, τον Σμτή Πέτρου (που σημειωτέο ήταν και ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με δέκα τέσσερεις πόντους) και τον Σμτη Φωτιά. Το προβάδισμα στην ομάδα της 7ης ΜΣΕΠ στην αρχή του 1ου ημιχρόνου δίνει ο Ανθσγός Σιγάλας με καλάθι δύο πόντων στο πρώτο λεπτό του αγώνα. Για την ομάδα των ΣΑ το σκόρ ανοίγει ο Πυροσβέστης Λάμπρος στο 8ο λεπτό του αγώνα. Το προβάδισμα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου είχε σταθερά η 7η ΜΣΕΠ έναντι της αντιπάλου της με σκόρ 27 – 13.

Το δεύτερο ημίχρονο βρίσκει την ομάδα της 7ης ΜΣΕΠ με τελείως διαφορετική σύνθεση, που είχε σαν αποτέλεσμα την μείωση της απόδοσης της ομάδας, γεγονός που δεν εκμεταλλεύτηκε η ομάδα των ΣΑ που λόγω του περιορισμένου αριθμό αθλητών στον πάγκο είχε ήδη κουραστεί. Στο παραπάνω συνέτεινε και ο ελαφρύς τραυματισμός Αστυφύλακα Κ. Κάλλα που μέχρι τη στιγμή εκείνη είχε βοηθήσει πολύ την ομάδα του.

Η ομάδα της 7ης ΜΣΕΠ δέχθηκε δύο τεχνικές ποινές που είχαν σαν αποτέλεσμα την αποβολή του προπονητή της στο 27ο λεπτό του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα ήταν 39- 65 υπέρ της 7ης ΜΣΕΠ.

Οι επόμενοι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 8 μεταξύ 135ΣΜ και 7ης ΜΣΕΠ και κατά παρέκληση του προγράμματος την Παρασκευή 9 τρέχοντος ο αγώνας μεταξύ ΣΑ και 22ης ΜΚΒ λόγω συμμετοχής του Λ.Σ. σε άσκηση του Π.Ν.