Αποτελέσματα Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ε.Δ και Σ.Α Φρουράς Σκύρου

Την 1η Μαρτίου 2007, δεύτερη ημέρα διεξαγωγής του 1ου Τοπικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Φρουράς Σκύρου σύμφωνα με το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα είχαν ως ακολούθως:

ΝΑΣΣΚΥ – 22η ΜΚΒ 54 – 63
ΣΑ – 135 ΣΜ55 – 69

Στον πρώτο αγώνα μεταξύ ΝΑΣΣΚΥ και 22ης ΜΚΒ το σκορ άνοιξε από τον ΝΑΣΣΚΥ ο Ανθστής Λεύκοβιτς Κ. με καλάθι δύο πόντων στο πρώτο λεπτό του αγώνα για να διατηρήσει το προβάδισμα σε απόσταση αναπνοής η ομάδα του από την 22η ΜΚΒ και να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με 29 – 28 υπέρ αυτής. Το προβάδισμα στην 22η ΜΚΒ δίνει στο δεύτερο ημίχρονο, με καλάθι δύο πόντων που πετυχαίνει ο Ασμίας Τάπαλης Ηλίας για να κλείσει ο αγώνας με 54 – 63 υπέρ της. Για τον ΝΑΣΣΚΥ πρώτος σκόρερ ήταν ο Κελευστής Αβιζιάν Ε. με δεκαεπτά (17) πόντους ενώ από την 22η ΜΚΒ πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Εσμίας Μήσιος Κωνσταντίνος με είκοσι έξι (26) πόντους.

Κατά τον δεύτερο αγώνα το σκορ άνοιξε με καλάθι δύο πόντων από τον Σμτή Ναζίρογλου Στέφανο υπέρ της 135 ΣΜ η οποία και διατήρησε την υπεροχή της μέχρι το τέλος του αγώνα. Το σκορ για τα Σ.Α. άνοιξε ο Πυροσβέστης Μανούσος Μανώλης με καλάθι δύο πόντων στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης . Καλύτερος σκόρερ από τα Σ.Α. αναδείχθηκε ο Λιμενοφύλακας Τσιαπλιάς Βασίλειος με δεκαεπτά (17) πόντους και από την 135 ΣΜ καλύτεροι σκόρερ αναδείχθηκαν οι Υσμίας Τσιαρτσιώτης Δημήτριος και Σμτής Αγγελακόπουλος Γεώργιος με δεκαεννέα πόντους (19) έκαστος . Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν εκπνεύσει το δεύτερο ημίχρονο αποβλήθηκαν με πέντε φάουλ έκαστος οι Σμτής Ναζίρογλου Στέφανος και Σμτής Μακρύγιαννης Ισίδωρος της 135 ΣΜ.

Έτσι ολοκληρώνεται η πρώτη εβδομάδα διεξαγωγής του 1ου Τοπικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Φρουράς Σκύρου 2007, δίνοντας ραντεβού την επόμενη Τρίτη 06-03 για τις αναμετρήσεις μεταξύ 135 ΣΜ – ΝΑΣΣΚΥ και ΣΑ – 7η ΜΣΕΠ στις 13:30 και 21:00 αντίστοιχα, σύμφωνα με το πρόγραμμα.