Τελικά 7ης αγων. 1ου Τοπικού Πρωταθλήμ. Καλαθοσφαίρισης Ε.Δ και Σ.Α Φρουράς Σκύρου

16/03/07 και ένας ενδιαφέρων αγώνας διεξήχθη ανάμεσα στην 135 ΣΜ και τα ΣΑ με το αποτέλεσμα να έχει ως εξής:

135 ΣΜ – ΣΑ: 62 – 39

Η ομάδα της 135 ΣΜ για άλλη μια φορά κατάφερε να εξασφαλίσει την νίκη της και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Με τις καθοριστικές συμβουλές του προπονητή της ομάδας Ασμία Μπατσαρά Α. και την επιβλητική παρουσία μιας ένθερμης και κατάμεστης κερκίδας η ομάδα της 135 ΣΜ επιβλήθηκε έναντι της ομάδας των ΣΑ .Η ομάδα των ΣΑ από την πλευρά της με μόνο δύο παίχτες στον πάγκο αγωνίσθηκε για την “τιμή των όπλων” και μέχρι το 30′ της αναμέτρησης, όπου και οι δυνάμεις των μοναδικών παιχτών της ομάδας κατέρρευσαν, το σκορ κυμαινόταν με πολύ μικρή διαφορά.

Ο Σμτής Αγγελακόπουλος από την νικήτρια ομάδα σάρωσε για άλλη μια φορά και χάρισε στην ομάδα του 21 πόντους. Εμφανώς καταβεβλημένος σωματικά εμφανίστηκε στον αγώνα αυτό ο Σμτής Ναζίρογλου Στ. ο οποίος πέτυχε μόνο ένα πόντο για την ομάδα του ύστερα από φάουλ που κέρδισε από τον Αστυφύλακα Κάλλα.

Από τα ΣΑ τα ινία του αγώνα ανέλαβε ο Πυροσβέστης Λάμπρος ο οποίος από το σύνολο της βαθμολογίας κατάφερε τους 15 πόντους για την ομάδα του.

Σε αναμονή του Μικρού Τελικού την Δευτέρα 19/03/07 , με την αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων 7ης ΜΣΕΠ και ΣΑ, για την διαμόρφωση της τρίτης και τέταρτης θέσης, στο κλειστό γήπεδο του ΔΑΟΣ .