Τελικός Αγώνας Κυπέλλου Πετοσφαίρισης Π.Α. έτους 2007

Την Τρίτη 10 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, ο τελικός του Κυπέλλου πετοσφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας, μεταξύ των αντιπροσωπευτικών ομάδων της 111ΠΜ και της 115ΠΜ.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός σε όλη τη διάρκειά του, αφού οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες. Η αντιπροσωπευτική ομάδα της 115ΠΜ κέρδισε το πρώτο σετ με 25 – 20. Στη συνέχεια η ομάδα της 111ΠΜ έκανε το 1 – 1, κερδίζοντας το δεύτερο σετ με 25 – 19. Το τρίτο σετ παίχτηκε πόντο – πόντο, για να επικρατήσει τελικά η ομάδα της 111ΠΜ με 25 – 23. Στο τέταρτο και τελευταίο σετ η ομάδα της 115ΠΜ, παρ’όλη την υπερπροσπάθεια να οδηγήσει τον αγώνα σε πέμπτο σετ, υπέκυψε τελικά, με σκορ πάλι 25 – 23.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, στους προπονητές και σε όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση αυτού του υπέροχου αγώνα, που πραγματικά ήταν διαφήμιση για τον αθλητισμό μέσα στις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Σμήναρχος Μιχαήλ Χατζίρης, εκπρόσωπος της 111ΠΜ, ο Συνταγματάρχης Κωνσταντίνος Κομολέτσος, εκπρόσωπος της 1ης ΤΑΞΥΜ, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Γιώργος Παγωνόπουλος, εκπρόσωπος Νομάρχη Μαγνησίας, ο Αντισμήναρχος εν αποστρατεία Πέτρος Παύλου, πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας νομού Μαγνησίας, αντιπροσωπείες αξιωματικών, υπαξιωματικών και οπλιτών από τις Μονάδες του νομού Μαγνησίας και πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου.