Αγώνες Χιονοδρομίας ΕΔ – ΣΑ έτους 2008

Στις 6 και 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στην πίστα “Φτερόλακα” του χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού οι αγώνες χιονοδρομίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2008.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας κατέλαβε την τέταρτη θέση στη γενική κατάταξη, πίσω από τις ομάδες του Πολεμικού Ναυτικού, του Στρατού Ξηράς και της Ελληνικής Αστυνομίας που κατέλαβαν κατά σειρά τις τρεις πρώτες θέσεις.

Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές Σμηνίτης Πολύζος Απόστολος και Ανθυποσμηναγός (Ι) Σπύρος Αυγερινός, που κατέλαβαν την τέταρτη και την έκτη θέση αντίστοιχα στη γενική ατομική κατάταξη.

Στους αγώνες παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Β3 του ΓΕΑ Υποπτέραρχος (ΔΓΥ) Σπύρος Κώτσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Βοιωτίας Αθανάσιος Παπαδής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φωκίδας Σπυρίδων Γλυμής, αντιπροσωπείες προσωπικού από τα Γενικά Επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Αρχηγείων των Σωμάτων Ασφαλείας, και πλήθος φιλάθλων των χειμερινών σπορ.

Στιγμιότυπο από τους αγώνες χιονοδρομίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2008.
Κατεβάστε τη φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση
Η αντιπροσωπευτική ομάδα της ΠΑ, που έλαβε μέρος στους αγώνες Χιονοδρομίας ΕΔ-ΣΑ 2008. Διακρίνονται από αριστερά: Υπσγός Απ. Κονδύλης, Ανθσγός Σπ. Αυγερινός, Εσμίας Ε. Γεωργαλά, Σμτης Δημ. Σαχπατζίδης, Σμτης Απ. Πολύζος και Επγός Παν. Φωτίου.
Κατεβάστε τη φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση