Αποτελέσματα Ημιτελικής Φάσης Αγώνων Κυπέλλου Αθλοπαιδιών της Πολεμικής Αεροπορίας

Ολοκληρώθηκε η ημιτελική φάση στα αγωνίσματα του ποδοσφαίρου, του ποδοσφαίρου σάλας (5Χ5) και της πετοσφαίρισης, της Πολεμικής Αεροπορίας για το έτος 2008.

Συγκεκριμένα για τον τελικό του ποδοσφαίρου θα έχουμε ένα Θεσσαλικό ντέρμπι, αφού στον ημιτελικό που έγινε στη Λάρισα η αντιπροσωπευτική ομάδα της 110ΠΜ επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας της 117ΠΜ με το ευρύ σκορ 6-0, ενώ παράλληλα στον άλλο ημιτελικό που διεξαγόταν ταυτόχρονα στην Τανάγρα, η ομάδα της Μ.ΑΤΑ, έκλεψε τη νίκη από την ομάδα της 114 ΠΜ με 1-0 στην εκπνοή του αγώνα (88ο λεπτό), κερδίζοντας το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο τελικός θα γίνει στη Λάρισα την Τρίτη 6 Μαΐου.

Στο ποδόσφαιρο σάλας (5Χ5), στον πρώτο ημιτελικό η αντιπροσωπευτική ομάδα της 114 ΠΜ επικράτησε της γηπεδούχου ομάδας του 251ΓΝΑ με σκορ 1-3 και θα φιλοξενήσει στον τελικό την Τετάρτη 14 Μαΐου την ομάδα της 120ΠΕΑ που νίκησε στην Καλαμάτα, στο δεύτερο ημιτελικό την αντίστοιχη ομάδα της 110ΠΜ με σκορ 4-1.

Στην πετοσφαίριση έγινε η μεγάλη έκπληξη. Η κυπελούχος ομάδα του 2007 της 111ΠΜ γνώρισε την ήττα στον ημιτελικό από την πρωτοεμφανιζόμενη, αλλά πολύ καλή ομάδα της 1ης ΜΣΕΠ στο ακριτικό Διδυμότειχο με 3-0 σετ. Με ίδιο σκορ επικράτησε στα Χανιά η ομάδα της 115ΠΜ επί της 124 ΠΒΕ. Έτσι για πρώτη φορά θα έχουμε έναν τελικό μεταξύ δύο ομάδων που οι Μονάδες τους γεωγραφικά κατέχουν τις πιο ακραίες θέσεις της Ελλάδας.

Ο τελικός θα γίνει στο Διδυμότειχο την Τετάρτη 28 Μαΐου.