Αεροπορική Επίδειξη – Τανάγρα 2008

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στο Αεροδρόμιο της Τανάγρας, από 12 έως 14 Σεπτεμβρίου 2008, στο πλαίσιο εορτασμού του Προστάτη της Αρχάγγελου Μιχαήλ.

Η εκδήλωση περιελάμβανε πτητικές επιδείξεις και στατική έκθεση των μέσων της ΠΑ και των άλλων Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και ξένων Αεροποριών. Το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το προσωπικό της ΠΑ, τις πτητικές δραστηριότητες, τα μέσα και τις αντίστοιχες δυνατότητές τους.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Χηνοφώτης, ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Δημήτριος Βούλγαρης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Καραμανλίκης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Αθανάσιος Κοντοκώστας, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Θεόδωρος Ρεντζεπέρης, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας, οι Πρέσβεις Αγγλίας και Γαλλίας καθώς και τοπικοί παράγοντες και πλήθος κόσμου.