Αγώνες Σκοποβολής Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2008

Από τις 13 μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν στα σκοπευτήρια του Βύρωνα και της Μαλακάσας, οι αγώνες σκοποβολής των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Η διοργάνωση είχε ανατεθεί στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Πολεμική Αεροπορία παρουσίασε αξιόλογη εμφάνιση, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στη γενική βαθμολογία ανδρών και γυναικών, με τους Υποσμηναγό Αντώνη Μπενάκη, Ανθυποσμηναγό Γιώργο Κρητσωτάκη, Ανθυποσμηναγό Νίκο Κήρυκο, Επισμηνία Παναγιώτη Καρούντζο και Επισμηνία Ελισάβετ Τσίγκα. Την πρώτη θέση κατέλαβε η αντιπροσωπευτική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι επιτυχίες της Πολεμικής Αεροπορίας συνεχίστηκαν με την ομάδα των ανδρών να καταλαμβάνει την τρίτη θέση στο πιστόλι ταχείας βολής και την ομάδα των γυναικών να καταλαμβάνει την τρίτη θέση στο πιστόλι γυναικών.

Τέλος στο ατομικό αγώνισμα ταχείας βολής ανδρών, ο Υποσμηναγός Αντώνης Μπενάκης χάρισε ένα ακόμη χάλκινο μετάλλιο στην πλούσια συλλογή της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η ομάδα της ΠΑ που συμμετείχε στους αγώνες. Από αριστερά διακρίνονται: Εσμίας Ελισ. Τσίγκα, Αθσγός Νικ. Κήρυκος, Υπσγός Αντ. Μπενάκης και Εσμίας Παν. Καρούντζος