Αγώνες Tae-Kwon-Do Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2008

Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου, στην Ιεράπετρα Λασιθίου, πραγματοποιήθηκαν με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία οι αγώνες Tae – Kwon – Do των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2008. Η διοργάνωση των αγώνων είχε ανατεθεί στο Γενικό Επιτελείο της Αεροπορίας, μέσω του 3ου ΚΕΠ, υπό την εποπτεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διοργάνωση αυτή, άνοιξε μια καινούργια σελίδα στην ιστορία του ελληνικού Tae – Kwon – Do, αφού για πρώτη φορά στον ελλαδικό χώρο, έγινε πρωτάθλημα με ηλεκτρονικούς θώρακες, που ήταν ευγενική χορηγία της εταιρίας αθλητικών ειδών “adidas”.

Οι αθλητές της αντιπροσωπευτικής ομάδας της Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και ισοβάθμησαν στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης με το Πολεμικό Ναυτικό, πίσω από το Στρατό Ξηράς και την Ελληνική Αστυνομία, που κατέκτησαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα.

Αναλυτικά, τα μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές ήταν ένα χρυσό στην κατηγορία των -72 κιλών με το Σμηνίτη Αναστάσιο Κουκουλέτα και δύο χάλκινα, το ένα στην κατηγορία των -84 κιλών με το Σμηνία Γιώργο Αγγέλου και το άλλο στην κατηγορία των -62 κιλών με το Σμηνίτη Αριστείδη Δημόπουλο.

Στους αγώνες παρεβρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Λασιθίου κ. Μιχάλης Καχριμάκης, ο Νομάρχης Λασιθίου κ. Σήφης Αναστασάκης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Μανώλης Μαστοράκης, ο Διοικητής του 3ου ΚΕΠ Σμήναρχος Κωνσταντίνος Δάινας, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ιεράπετρας κ. Νίκος Κοϊνάς και πλήθος κόσμου.

Στιγμιότυπα από τον αγώνα

Στιγμιότυπα από τον αγώνα

Στιγμιότυπα από τον αγώνα

Η ομάδα της ΠΑ: Υπσγός Αθ. Μπαλίλης (προπονητής), Υπσγός Απ. Κονδύλης, Σγός Ματθαίος Μοζάκης, Σμτης Αρ. Δημόπουλος, Σμτης Αν. Κουκουλέτας, Σμχος Κων/νος Δάινας (Δκτής 3ου ΚΕΠ), Υσμίας Παν. Νικολόπουλος, Σμτης Γεωρ. Κοπανιτσάνος, Σμίας Γ. Αγγέλου, Υσμίας Μαρ. Φύτρος και Επγός Παν. Φωτίου

Ο πρωταθλητής στα -72 κιλά Σμτης Αν. Κουκουλέτας μαζί με τον διεθνή διαιτητή Tae-Kwon-Do και πατέρα του κ. Δημήτρη Κουκουλέτα