7οι Αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Πολεμικής Αεροπορίας έτους 2008

Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Δήμου Βούλας οι 7οι αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι συμμετοχές ήταν περισσότερες από κάθε άλλη φορά, αλλά και το επίπεδο των αγώνων ανέβηκε αισθητά. Οι 40 αθλητές και αθλήτριες, μόνιμα στελέχη από όλες τις Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για την κατάκτηση της νίκης.

Το όμορφο θέαμα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκομένων (αντιπροσωπειών και φιλάθλων), από τους προκριματικούς γύρους μέχρι και αργά το μεσημέρι, που διεξήχθη ο τελικός.

Από την αρχή ξεχώρισαν για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις οι αθλητές: Υποσμηναγός Σταμάτης Μαυράκης της ΔΑΥ/Γ΄ Κλάδος, Ανθυποσμηναγός Αποστόλης Παρίσης της 115ΠΜ, Επισμηνίας Τάσος Ξυδιάς της 123 ΠΤΕ και Υποσμηνίας Γιάννης Μανουσίδης της 110ΠΜ, οι οποίοι κατάφεραν κερδίζοντας αλλεπάλληλα τους αντιπάλους τους να συγκροτήσουν την τελική τετράδα των αγώνων.

Στα ημιτελικά βρέθηκαν αντιμέτωποι ο Υποσμηναγός Σταμάτης Μαυράκης με τον Επισμηνία Τάσο Ξυδιά, όπου η εμπειρία του πρώτου επικράτησε του νεανικού ενθουσιασμού του δεύτερου, με σκορ 3 – 0. Στο δεύτερο ζευγάρι είχαμε αντιστροφή των δεδομένων και ο Υποσμηνίας Γιάννης Μανουσίδης επικράτησε του Ανθυποσμηναγού Αποστόλη Παρίση με σκορ 3 – 1.

Οι δύο νικητές βρέθηκαν αντιμέτωποι σε ένα συναρπαστικό τελικό, όπου ο νεανικός ενθουσιασμός του πρωτοεμφανιζόμενου Υποσμηνία Γιάννη Μανουσίδη επικράτησε του πολύπειρου Υποσμηναγού Σταμάτη Μαυράκη και τον οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να δοθεί στη μεγάλη προσφορά του καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Αθήνας κ. Άγγελου Μακρή, ο οποίος με τις γνώσεις και την εμπειρία του, συνέβαλε αποφασιστικά στην άριστη διοργάνωση των αγώνων. Επίσης, το γραφείο αθλητισμού του ΓΕΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον αθλητικό οργανισμό του Δήμου Βούλας, για την ευγενική παραχώρηση των αθλητικών του εγκαταστάσεων, στην οργάνωση των αγώνων.

Στιγμιότυπο από τους αγώνες

Στιγμιότυπο από τον τελικό αγώνα

Απονομή επάθλων στους νικητές των αγώνων.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στην διοργάνωση.