Εκδήλωση στο ΕΤΗΜ

Στα πλαίσια του εορτασμού του Προστάτη της Π.Α., πραγματοποιήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 2008, στο Εργοστάσιο Τηλεπικοινωνιακών και Ηλεκτρονικών Μέσων (ΕΤΗΜ) στην Τερψιθέα της Άνω Γλυφάδας, εκδήλωση προς τιμή των συνταξιούχων πολιτικών υπαλλήλων της ΠΑ, που εργάστηκαν από το 1946 και εντεύθεν στο πρωτοποριακό για την εποχή Συνεργείο Ασυρμάτου Τηλεπικοινωνίας Φαλήρου και στα διάδοχα εργοστασιακά /τεχνολογικά σχήματα 202ΚΕΑ/Τ-Η, ΚΕΤΑ-ΕΤΗΜ.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν 63 συνταξιούχοι πολιτικοί υπάλληλοι και το προσωπικό της Μονάδας. Τους παρευρισκομένους τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ.κ. Παύλος.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε τα εξής:

  • Υποδοχή από τη Διοίκηση και αντιπροσωπεία του προσωπικού.
  • Ενημέρωση για την αποστολή , το έργο και τις εξελίξεις στο χώρο του υπόψη εργοστασιακού φορέα.
  • Περιήγηση και ενημέρωση στους χώρους εργασίας.
  • Τέλεση Τρισάγιου για τους εκλιπόντες συναδέλφους και Δέηση Υπέρ Υγείας στο εικονοστάσιο/μνημείο της Μονάδος, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γλυφάδας κ.κ. Παύλο.
  • Δεξίωση στη λέσχη της Μονάδας και επίδοση αναμνηστικού δίσκου (CD) με φωτογραφίες και ενημερωτικό υλικό από ιδρύσεως του Εργοστασίου, στους καλεσμένους.

Κυρίαρχα ήταν τα συναισθήματα συγκίνησης και υπερηφάνειας για τις κοινές αναμνήσεις και τα επιτεύγματα μιας δημιουργικής παράδοσης που συνεχίζεται. Όλοι εξέφρασαν την χαρά και ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία και την οργάνωση της εκδήλωσης και ευχήθηκαν την καθιέρωσή της ως θεσμού της Μονάδας.