Τελετή Πέρατος Πτητικής Εκπαίδευσης 80ης Σειράς Ιπταμένων

Στις 9 Ιουλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Πέρατος Πτητικής Εκπαίδευσης 80ης Σειράς Ιπταμένων, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτέραρχου (Ι) Ιωάννη Γιάγκου.

Η τελετή ξεκίνησε με την ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής 120ΠΕΑ, από το Δκτη Σμχο (Ι) Μιχαήλ Θεοδωράκη.

Ακολούθησε η βράβευση από τον Αρχηγό ΓΕΑ, του πρωτεύσαντα στην Ακαδημαϊκή, Στρατιωτική & Πτητική Εκπαίδευση της Σχολής Ικάρων Ανθσγου (Ι) Λεβέντη Μαρίνου, με έπαινο και αγαλματίδιο Ικάρου, καθώς και του πρωτεύσαντα στην Πτητική Εκπαίδευση της 80ης Σειράς Ιπταμένων της Σχολής Ικάρων, Ανθσγου (Ι) Φούφουλα Σεραφείμ, με έπαινο και αγαλματίδιο Αετού.

Μετά το πέρας της βράβευσης, ακολούθησε χαιρετισμός από τον Α/ΓΕΑ, ο οποίος συνεχάρη αλλά και προέτρεψε τους ανθυποσμηναγούς να έχουν συγκροτημένη προσωπικότητα, ετοιμότητα, αυτοπεποίθηση, αίσθημα ευθύνης & επαγγελματισμού και τους ευχήθηκε, καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη σε όλους. Η τελετή έκλεισε με την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.

Την τελετή παρακολούθησαν, ο Διοικητής ΔΑΕ Υπτχος (Ι) Κωνσταντίνος Βλαχάβας, o Διοικητής Σχολής Ικάρων Υπτχος (Ι) Γρηγόριος Πρεζεράκος, επίσημοι προσκεκλημένοι, αντιπροσωπείες Αξιωματικών από ΓΕΑ, ΑΤΑ, ΔΑΥ & ΔΑΕ, συγγενείς των Ανθυποσμηναγών καθώς και όλο το προσωπικό της Μονάδος.