Αγώνες Σκοποβολής Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Με επιτυχία διεξήχθησαν στην Μαλακάσα Αττικής και στα Χανιά στις 23 και 24 Οκτωβρίου οι αγώνες σκοποβολής των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2009.

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Πολεμικής Αεροπορίας και συγκεκριμένα:

Ο Σμηναγός (ΤΟΠ) Μπενάκης Αντώνιος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και το τέλος του αγώνα, του στρατιωτικού πιστολιού 0,32″ (10″ – 8″ – 6″) τον βρήκε ισόβαθμο στη πρώτη θέση με τον Ειδικό Φρουρό της Ελληνικής Αστυνομίας Μόφορη Γρηγόριο με 533/600 βαθμούς. Για την κατάκτηση της πρώτης θέσης οι δυο αθλητές έδωσαν αγώνα κατάταξης, που ανέδειξε νικητή τον αθλητή της Ελληνικής Αστυνομίας .

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της Επισμηνία (ΕΝΟΣ) Ελισάβετ Τσίγκα, η οποία στο στρατιωτικό πιστόλι 0,22″ γυναικών ταχείας (10″ – 8″ – 6″), κατέλαβε την Τρίτη θέση.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί η δεύτερη θέση στην ομαδική βαθμολογία, που κατέλαβε η ανδρική ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας, στα αγωνίσματα των πιστολιών. Την Αντιπροσωπευτική ομάδα την αποτελούσαν ο Σμηναγός (ΤΟΠ) Μπενάκης Αντώνιος, ο Υποσμηναγός (ΤΟΠ) Κρητσωτάκης Γεώργιος, ο Υποσμηναγός (ΤΜΑ) Μανουσάκης Μανώλης και ο Ανθυποσμηναγός (ΤΟΠ) Γραμμένος Αλέξιος.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους οι τοπικές πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, καθώς και πλήθους κόσμου.