Αγώνες Αντισφαίρισης Πολεμικής Αεροπορίας

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες αντισφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας για το έτος 2009. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ηλιούπολης από 11 μέχρι 13 Νοεμβρίου.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος περισσότεροι από σαράντα αθλητές και αθλήτριες, μόνιμα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας. Αμείωτο ήταν το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκομένων (αντιπροσωπειών και φιλάθλων), από τους προκριματικούς γύρους μέχρι και αργά το μεσημέρι της τελευταίας ημέρας των αγώνων, που διεξήχθησαν οι τελικοί.

Από την αρχή ξεχώρισαν για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις οι αθλητές Σμήναρχος Καπνιάρης Δημήτριος, Σμηναγός Βάκαλος Παναγιώτης, Ανθυπασπιστής Κουτσικόπουλος Κων/νος και Αρχισμηνίας Μανιατάκης Κων/νος, οι οποίοι και αποτέλεσαν την τελική τετράδα των αγώνων.

Στα ημιτελικά βρέθηκαν αντιμέτωποι ο Σμηναγός Βάκαλος Παναγιώτης με τον Αρχισμηνία Μανιατάκη Κων/νο, όπου η εμπειρία του πρώτου επικράτησε του δεύτερου, με σκορ 2 – 0. Στο δεύτερο ζευγάρι ο Ανθυπασπιστής Κουτσικόπουλος Κων/νος επικράτησε του Σμηνάρχου Καπνιάρη Δημήτριου με το ίδιο σκορ. Οι δύο νικητές βρέθηκαν αντιμέτωποι στον τελικό, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Σμηναγός Βάκαλος Παναγιώτης.

Εξίσου ενδιαφέρουσα ήταν και η αντίστοιχη διοργάνωση στην κατηγορία των γυναικών. Με την ολοκλήρωση των προκριματικών και του προημιτελικού γύρου στα ημιτελικά, αντιμέτωπες βρέθηκαν: Η Επισμηνίας Μήτση Αγλαΐα με την Μ.Υ Μητά Κωνσταντίνα, ενώ στον άλλον αγώνα για την είσοδο στον τελικό διαγωνίστηκαν η Μ.Υ Τσούμαρη Αικατερίνη με την Αρχισμηνία Πολυχρόνη Βασιλική.

Στον μεγάλο τελικό αντιμέτωπες βρέθηκαν η Μήτση με την Τσούμαρη, όπου τελική νικήτρια και πρωταθλήτρια Πολεμικής Αεροπορίας για το έτος 2009, μετά από σχεδόν 3 ώρες αγώνα, αναδείχθηκε η Επισμηνίας Μήτση Αγλαΐα.