Αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Πολεμικής Αεροπορίας 2009

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Δήμου Βούλας οι 8οι αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι αθλητές, μόνιμα στελέχη από όλες τις Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για την κατάκτηση της νίκης και με το όμορφο θέαμα που προσέφεραν κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκομένων (αντιπροσωπειών και φιλάθλων), μέχρι αργά το μεσημέρι, που διεξήχθη ο τελικός.

Από την αρχή ξεχώρισαν ο Σμηναγός Θεόδωρος Πούτος του ΓΕΑ/Γ3, Σμηναγός Σταμάτης Μαυράκης της ΥΕΕΠΠΑ, Υποοσμηναγός Θεόδωρος Σάσσαρης της ΔΑΥ/Α4, Ανθυποσμηναγός Αποστόλης Παρίσης της 115ΠΜ, Ανθυπασπιστής (ΤΜΜ) Βαϊδάνης Κων/νος της 206 ΠΑΥ και ο Επισμηνίας Αναστάσιος Ξυδιάς της 123 ΠΤΕ, οι οποίοι κατάφεραν κερδίζοντας αλλεπάλληλα τους αντιπάλους τους να συγκροτήσουν την τελική εξάδα των αγώνων.

Τελικά την πρώτη θέση κέρδισε ο Επισμηνίας Αναστάσιος Ξυδιάς της 123 ΠΤΕ την δεύτερη ο Σμηναγός Σταμάτης Μαυράκης της ΥΕΕΠΠΑ και την τρίτη ο Ανθυποσμηναγός Αποστόλης Παρίσης.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να δοθεί στη μεγάλη προσφορά του καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Αθήνας κ. Άγγελου Μακρή, ο οποίος με τις γνώσεις και την εμπειρία του, συνέβαλε αποφασιστικά στην άριστη διοργάνωση των αγώνων.