Αγώνες Πυγμαχίες Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 2009

Στο φιλόξενο Ηράκλειο Κρήτης διεξήχθησαν με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία στις 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου, οι αγώνες Πυγμαχίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, για το έτος 2009.

Η οργάνωση τους είχε ανατεθεί στην Πολεμική Αεροπορία με τη συνδρομή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου, του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηρακλείου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Οι αθλητές της Πολεμικής Αεροπορίας απέσπασαν τα ευμενή σχόλια των παραβρισκόμενων με την αγωνιστική τους εμφάνιση κατακτώντας συνολικά τρία χάλκινα μετάλλια και συγκεκριμένα: Στην κατηγορία των 64 κιλών ο Υσμίας Μητρόπουλος Γεώργιος, στην κατηγορία των 91 κιλών ο Εσμίας Κωστάκος Κυριάκος και στην κατηγορία των +91 κιλών ο Υσμίας Παπουτσάκης Βασίλειος. Την πρώτη θέση της ομαδικής βαθμολογίας κατέκτησαν οι αθλητές της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ηρακλείου κος Στρατάκης Εμμανουήλ, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου κος Δροσίτης Ιωάννης η Στρατιωτική Ηγεσία του νομού καθώς και αντιπροσωπείες Αξιωματικών, Υπαξιωματικών, Οπλιτών από τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθος κόσμου.