Ονομασία νέων Ανθυποσμηναγών αποφοίτων της Σχολής Ικάρων 2010

Την Τρίτη 13 Ιουλίου 2010 και ώρα 10:30, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων η τελετή ονομασίας των νέων Ανθυποσμηναγών. Τα πτυχία απένειμε ο Διοικητής Αεροπορικής Εκπαίδευσης Υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Πέτρουλας.

Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στους πρωτεύσαντες στην Ακαδημαϊκή και Στρατιωτική Εκπαίδευση καθώς και αναμνηστικές πλακέτες στους Κύπριους και Αλλοδαπούς Ανθυποσμηναγούς. Έπαινο στον πρωτεύσαντα Έλληνα Ιπτάμενο Ανθυποσμηναγό απένειμε ο Αεροπορικός Ακόλουθος της Ιταλίας στην Ελλάδα.

Οι πρωτεύσαντες στην Ακαδημαϊκή εκπαίδευση είναι: Ανθσγός (Ι) Παναγιώτης Φωτόπουλος, Ανθσγός (ΜΕ) Ανδρέας Δρίζης, Ανθσγός (ΕΑ) Θεοφάνης Καφετζόπουλος.

Πρωτεύσας στην Στρατιωτική εκπαίδευση είναι ο Ανθσγός (ΜΕ) Ανδρέας Δρίζης.

Πρωτεύσας στην Γενική Σειρά Έλληνας Ιπτάμενος είναι ο Ανθσγός (Ι) Παναγιώτης Φωτόπουλος.

Μετά το πέρας της τελετής, στους νέους Ανθυποσμηναγούς μίλησε στο αμφιθέατρο της Σχολής, ο Αρχηγός του ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων και παρέλαση των νέων Ανθυποσμηναγών ενώπιον του Διοικητού ΔΑΕ και της ηγεσίας της Σχολής.

Οι σειρές που αποφοίτησαν είναι οι εξής: 82α Ιπταμένων, 58η Μηχανικών Αεροσκαφών, 45η Μηχανικών Ηλεκτρονικών, 36η Μηχανικών Εγκαταστάσεων και 36η Ελεγκτών Αεράμυνας.

Άφιξη Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Απτχου (Ι) Βασίλειου Κλόκοζα στην Σχολή Ικάρων

Απονομή πτυχίων από τον Διοικητή Αεροπορικής Εκπαίδευσης Υπτχο (Ι) Κωνσταντίνο Πέτρουλα

Απονομή τιμητικής διάκρισης στον πρωτεύσαντα στην Ακαδημαϊκή εκπαίδευση Ανθσγό (Ι) Παναγιώτη Φωτόπουλο από τον Διοικητή της Σχολής Ικάρων Υπτχο (Ι) Αδάμ Θωμαΐδη.

Απονομή τιμητικής διάκρισης στον πρωτεύσαντα στην Στρατιωτική Εκπαίδευση Ανθσγό (ΜΕ) Ανδρέα Δρίζη από τον Διοικητή της Σχολής Ικάρων Υπτχο (Ι) Αδάμ Θωμαΐδη

Απονομή Επαίνου στον πρωτεύσαντα Έλληνα Ιπτάμενο Ανθσγό (Ι) Παναγιώτη Φωτόπουλο από τον Αεροπορικό Ακόλουθο της Ιταλίας στην Ελλάδα

Στιγμιότυπο από την άφιξη του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Απτχου (Ι) Βασίλειου Κλόκοζα στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων. Ο κ. Αρχηγός μίλησε στους νέους Ανθσγούς για τις προκλήσεις του μέλλοντος και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην σταδιοδρομία τους.

Στιγμιότυπο από την παρέλαση των νέων Ανθσγών ενώπιον του Διοικητού Αεροπορικής Εκπαίδευσης και της ηγεσίας της Σχολής Ικάρων

Στιγμιότυπο από την παρέλαση των νέων Ανθσγών ενώπιον του Διοικητού Αεροπορικής Εκπαίδευσης και της ηγεσίας της Σχολής Ικάρων

Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων της Σχολής Ικάρων

Αναμνηστική φωτογραφία αποφοίτων Ανθυποσμηναγών της Σχολής Ικάρων 2010
Κατεβάστε τη φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση