Επίσημη Επίσκεψη Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας

Από 22 έως 27 Αυγούστου 2010, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας, επισκέφτηκε τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας στο πλαίσιο του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Πεκίνο είχε συναντήσεις με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Στρατηγό Liang Guanglie, τον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας της Κίνας Πτέραρχο Xu Qiliang, ενώ επισκέφθηκε την 4η Αεροπορική Ακαδημία της χώρας στην πόλη Shi Jiazhuang καθώς και την 28η Πτέρυγα Μάχης της Κινεζικής Αεροπορίας στην πόλη Hangzhou.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Στρατηγό Liang Guanglie στο Πεκίνο.

Απόδοση τιμών από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Βασίλειο Κλόκοζα και τον Αρχηγό της Κινεζικής Πολεμικής Αεροπορίας Πτέραρχο Xu Qiliang στο Πεκίνο.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας με τον Αρχηγό της Κινεζικής Πολεμικής Αεροπορίας Πτέραρχο Xu Qiliang στο Πεκίνο.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας πετώντας σε εξομοιωτή πτήσης κινεζικού μαχητικού αεροσκάφους JianHong-7.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας με Κινέζους επιτελείς παρακολουθεί αεροπορική επίδειξη εκπαιδευτικών αεροσκαφών JiaoLian-8.

Αεροσκάφη JiaoLian-8.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας στο πιλοτήριο κινεζικού μαχητικού αεροσκάφους JianHong-7.