Εθιμοτυπικές Συναντήσεις με τον κ. Α/ΓΕΑ

Την 21η Σεπτεμβρίου 2010 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας, είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Ακόλουθο Άμυνας (ΑΚΑΜ) της Κυπριακής Δημοκρατίας Αντισυνταγματάρχη Ανδρέα Ζωνιά.

Την 22η Σεπτεμβρίου 2010 ο κ. Αρχηγός υποδέχθηκε στο γραφείο του, τον Διοικητή της Συμμαχικής Διοίκησης Αεροπορικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη, Αντιπτέραρχο Ralph J. Jodice II, με τον οποίο συζήτησαν θέματα Νατοϊκού ενδιαφέροντος.

Την ίδια ημέρα αργότερα ο κ. Α/ΓΕΑ συναντήθηκε με τον νέο και τον απερχόμενο ΑΚΑΜ της Σουηδίας, Αντισυνταγματάρχη Bo-Anders Jansson και Αντισυνταγματάρχη Anders Arne Andersson αντίστοιχα. Ο παραδίδων Σουηδός ΑΚΑΜ ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό για την συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του και ευχήθηκε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας, με τον Ακόλουθο Άμυνας (ΑΚΑΜ) της Κυπριακής Δημοκρατίας Αντισυνταγματάρχη Ανδρέα Ζωνιά.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας με τον Αντιπτέραρχο Ralph J. Jodice II Διοικητή της Συμμαχικής Διοίκησης Αεροπορικών Δυνάμεων του Νατοϊκού Στρατηγείου Σμύρνης.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας με τον νέο και τον απερχόμενο ΑΚΑΜ της Σουηδίας, Αντισυνταγματάρχη Bo-Anders Jansson και Αντισυνταγματάρχη Anders Arne Andersson.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας με τον απερχόμενο ΑΚΑΜ της Σουηδίας, Αντισυνταγματάρχη Anders Arne Andersson.