Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας στις Ένοπλες Δυνάμεις – AT 042/2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
Αρ. Ανακ. 042/2012
Αθήνα, 3 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας στις Ένοπλες Δυνάμεις

Την Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012 και ώρα 13:30, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα “Αντισμήναρχος Μαρίνος Μητραλέξης”, στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), ημερίδα με θέμα την Οδική Ασφάλεια στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Η ημερίδα, οργανώνεται μετά από πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Γ. Ν. Ραγκούση, από το Κέντρο Ασφάλειας Πτήσεων και Εδάφους (ΚΕΑΠΕ) του ΓΕΑ και υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) “Πάνος Μυλωνάς”.
Στην εκδήλωση θα παραστούν, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γ. Ν. Ραγκούσης και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, οι οποίοι θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό. Τα θέματα οδικής ασφάλειας θα αναπτύξουν η Πρόεδρος του ΙΟΑΣ, κ. Β. Δανέλλη-Μυλωνά και ειδικοί συνεργάτες της.
Την Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012, στον προαύλιο χώρο του ΓΕΑ, από ώρα 08:00 έως 15:00, θα είναι διαθέσιμος στο προσωπικό των Γενικών Επιτελείων, ο σύγχρονος εξοπλισμός προσομοιωτών οδήγησης, ανατροπής και πρόσκρουσης του ΙΟΑΣ για βιωματικές δράσεις και εφαρμογές.

 

Αντισμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Γράψας
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ