Διοργάνωση Ημερίδας από τη ΣΔΙΕΠ/ΠΑ – AT 162/2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
Αρ. Ανακ. 162/2012
Αθήνα, 17 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Διοργάνωση Ημερίδας από τη ΣΔΙΕΠ/ΠΑ

Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012, ημερίδα με θέμα “Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912 – 1913: Η Εξόρμηση του Ελληνισμού”, στην αίθουσα “Αντισμήναρχος Μαρίνος Μητραλέξης” του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ).

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, οι Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτης Καράμπελας και κ. Δημήτριος Ελευσινιώτης, ο πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτριος Αποστολάκης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α Δημήτριος Λυτζεράκος, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Σπυρούλιας και αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Την ημερίδα διοργάνωσε η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών της Πολεμικής Αεροπορίας και ομιλητές ήταν διακεκριμένοι καθηγητές και πανεπιστημιακοί.