Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην 114 ΠΜ

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά επισκέφθηκε την 114 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ) στην Τανάγρα.

Οι κ. Αρχηγοί ξεναγήθηκαν στους χώρους της 331 Μοίρας και ενημερώθηκαν για την επιχειρησιακή δραστηριότητα τόσο της Μοίρας όσο και της Πτέρυγας.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η βράβευση του Σμηναγού (Ι) Θεοχάρη Κατσαρού, στον οποίο απονεμήθηκε η διάκριση “best course warrior” σε πολεμικές επιχειρήσεις καλύτερου εκπαιδευόμενου της 2ης Εκπαιδευτικής Σειράς Αέρος του Tactical Leadership Program (TLP) για το 2013, το οποίο έλαβε χώρα στην Αεροπορική Βάση της Albacete στην Ισπανία από 4 έως 27 Μαρτίου 2013. Επιπλέον, βραβεύτηκε ο Υποσμηναγός (Ι) Σιάνος Ιωάννης, ο οποίος συμμετείχε δεύτερος στην ίδια Σειρά. Τέλος, οι κ. Αρχηγοί απένειμαν ηθική αμοιβή στο Ιπτάμενο και Τεχνικό Προσωπικό της 331 Μοίρας που συμμετείχε στο TLP και συνεχάρησαν όλο το προσωπικό της 114 ΠΜ.