Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας Έτους 2013 – AT 087/2013

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ

Αρ. Ανακ. 087/2013
Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας Έτους 2013

Από τη Δευτέρα 14 έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013, πραγματοποιήθηκαν στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), στις Μονάδες του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ) και της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ) οι εκδηλώσεις για την Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας.

Σκοπός των εκδηλώσεων ήταν η καλλιέργεια πνεύματος και νοοτροπίας Ασφαλούς Οδήγησης και Πρόληψης των Τροχαίων Ατυχημάτων.

Οι εκδηλώσεις οργανώθηκαν από το Κέντρο Ασφάλειας Πτήσεων και Εδάφους (ΚΕΑΠΕ) του ΓΕΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενημερώσεις όπου ο κ. Αναστάσιος Μαρκουΐζος, γνωστός ως “Ιαβέρης” στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, προσέφερε αφιλοκερδώς, τις πολύτιμες γνώσεις του σε θέματα ασφαλούς οδήγησης και οδικής συμπεριφοράς, οργανώνοντας σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης στις Παραγωγικές Σχολές, στα Κέντρα Εκπαιδεύσεως και τις κύριες Μονάδες της ΠΑ.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, αναγνωρίζοντας την προσφορά του κ. Μαρκουΐζου στην Πολεμική Αεροπορία, τον ευχαρίστησε και του επέδωσε αναμνηστική πλακέτα.

Μήνυμα Αρχηγού ΓΕΑ για την Εβδομάδα Ασφάλειας Πτήσεων Εδάφους και Οδικής Ασφάλειας

Σμήναρχος (Ι) Αλέξανδρος Μαρίνος
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ