Ορκωμοσία Πρωτοετών Σχολής Ικάρων – AT 084/2013

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ

Αρ. Ανακ. 084/2013
Αθήνα, 11 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Ορκωμοσία Πρωτοετών Σχολής Ικάρων

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, υποδέχθηκε στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, στο Τατόι, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, συνοδευόμενο από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Αθανάσιο Δαβάκη και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, όπου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των πρωτοετών της Σχολής .

Συνολικά ορκίστηκαν πενήντα τέσσερις (54) Ίκαροι, από τους οποίους σαράντα οκτώ (48) από την Ελλάδα και έξι (6) από την Κύπρο.

Την τελετή παρακολούθησαν, o Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Παπασπύρου, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Β΄ Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.), Αντιναύαρχος Δημήτριος Τσιαδής ΛΣ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, Υποπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Βρεττός, εκπρόσωποι των πολιτικών, θρησκευτικών και στρατιωτικών Αρχών, συγγενείς και φίλοι των Ικάρων.

Σμήναρχος (Ι) Αλέξανδρος Μαρίνος
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ