Διακλαδική Άσκηση “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014” – ΑΤ 077/2014

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ

Αρ. Ανακ. 077/2014
Αθήνα, 3 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Διακλαδική Άσκηση “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014”

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, παρακολούθησε την τελική φάση της Διακλαδικής Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014”, στο Πεδίο Ασκήσεων “ΑΕΤΟΣ” στο νομό Έβρου.

Ο Αρχηγός απηύθυνε, στο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας που συμμετείχε στην άσκηση, το ακόλουθο μήνυμα:

“Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της διακλαδικής Άσκησης ΤΑΜΣ “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014”, στην οποία η Πολεμική Αεροπορία συμμετείχε, με το σύνολο των αεροπορικών μας δυνάμεων με απόλυτη επιτυχία, εκφράζω την ικανοποίησή μου και τα συγχαρητήριά μου, σε όλους τους συμμετέχοντες για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν και τις υψηλές επιδόσεις που επέτυχαν.

Ήταν μια άριστα οργανωμένη και μεγάλης διάρκειας προσπάθεια, για την υλοποίηση της απόφασης ανάδειξης του 2014 σε “έτος προβολής της Αεροπορικής μας Ισχύος” και σε συνέχεια των αεροπορικών ασκήσεων μεγάλης κλίμακας “ΗΝΙΟΧΟΣ 2014” και “ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014”. Στην άσκηση “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ” επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, τόσο η υψηλή επιχειρησιακή ικανότητα και η αντοχή του προσωπικού της Πολεμικής μας Αεροπορίας, όσο και η αξιοπιστία των αεροσκαφών, των οπλικών συστημάτων και των μέσων υποστήριξης με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Νιώθουμε υπερήφανοι που υπηρετούμε στην Πολεμική μας Αεροπορία.

Νιώθουμε υπερήφανοι που υπηρετούμε την Πατρίδα μας”.

Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς
Αρχηγός

Σμήναρχος (Ι) Αλέξανδρος Μαρίνος
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ