24ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συμπόσιο στο 251ΓΝΑ

Την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε το 24ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συμπόσιο, στο αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ).

Η επιστημονική εκδήλωση είχε ως κεντρική θεματολογία το τραύμα και αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με τη σύγχρονη αντιμετώπιση του Πολυτραυματία, τόσο σε ειρηνική όσο και σε πολεμική περίοδο.

Την έναρξη κήρυξε ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Κωνσταντίνος Κολλιόπουλος και ομιλητές ήταν ιατρικό προσωπικό του 251ΓΝΑ καθώς και επιστήμονες από ελληνικά πανεπιστήμια και νοσηλευτικά ιδρύματα.

Στο Συμπόσιο παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Τόσκας, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ, κ. Ιωάννης Ταφύλλης, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Αθανάσιος Τσαλίκης, ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Υποπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Δριτσάκος, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Υγειονομικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Ταξίαρχος (ΥΙ) Γεώργιος Τολούμης.