Εκδηλώσεις Εορτασμού Προστάτη ΠΑ

Στο πλαίσιο εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) Αρχαγγέλου Μιχαήλ, από την Πέμπτη 5 έως και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, διοργανώθηκαν ποικίλες εορταστικές εκδηλώσεις σε όλα τα Αεροδρόμια της ΠΑ.

Στη διάρκεια του εορτασμού, εκτελέστηκαν μετασταθμεύσεις αεροσκαφών, πτήσεις άνωθεν ακριτικών νησιών, στατικές εκθέσεις και αεροπορικές επιδείξεις σε Αεροπορικές Βάσεις, στο Παλαιό Φάληρο και στην Αλεξανδρούπολη, στην οποία συμμετείχε ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας (ΤΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.

Επιπλέον, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Παλαιού Φαλήρου λειτούργησε φωτογραφική έκθεση αεροπορικού περιεχομένου, ενώ στο Μετρό του Συντάγματος οργανώθηκε έκθεση αεροπορικού υλικού, την οποία επισκέφθηκε ο Αρχηγός του Γενικού επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κοινωνική προσφορά από το προσωπικό της ΠΑ, η οποία περιελάμβανε αιμοδοσίες, εξωραϊσμό με την μορφή υλικοτεχνικών εργασιών σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων για ευπαθείς ομάδες, ενώ γιατροί του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας επισκέφθηκαν ιδρύματα όπου φιλοξενούνται παιδιά.