Εκδήλωση για τα 50 Χρόνια από τη Θεμελίωση του 251ΓΝΑ – AT 102/2016

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ

Αρ. Ανακ. 102/2016
Αθήνα, 2 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Εκδήλωση για τα 50 Χρόνια από τη Θεμελίωση του 251 ΓΝΑ

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, στο πλαίσιο συμπλήρωσης 50 χρόνων από τη θεμελίωσή του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ), πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου παρουσία της Αυτού Εξοχότητας του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιου Παυλόπουλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής κ. Ιωάννης Δέδες, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ,  ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Καπέλιος ΠΣ, επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ, καθώς και διατελέσαντες Διοικητές του Νοσοκομείου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αρχηγός του ΓΕΑ, ενώ ομιλητές ήταν μεταξύ άλλων, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΑ, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Γεώργιος Τουλούμης, ο Διοικητής του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΙ) Δημητρίου Χατζηγεωργίου, ο Ομότιμος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Γεώργιος Αντωνακόπουλος και η Καθηγήτρια, Αρχιτέκτονας Μηχανικός (ΕΜΠ), κ. Λίνα Δήμα.

Η εκδήλωση περιελάμβανε προβολή ταινίας με ιστορική αναδρομή μέσα από αφηγήσεις, φωτογραφίες και κινηματογραφικό αρχειακό υλικό, καθώς και μουσικό πρόγραμμα από τον μουσικοσυνθέτη Γεώργιο Χατζηνάσιο.

Αντισμήναρχος (Ι) Ιωάννης Τσιτούμης
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ

Ομιλία Διοικητή 251 ΓΝΑ

Δείτε εδώ βίντεο από την εκδήλωση