Εορτασμός της Διεθνούς Ημέρας του Νοσηλευτή

Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ), εκδήλωση για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας του Νοσηλευτή.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο  Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Γεώργιος Τολούμης, ο  Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας,  Ταξίαρχος (ΥΙ) Δημήτριος Χατζηγεωργίου, ο Διοικητής του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΙ) Αντώνιος Κοτσιράκη και η Διευθύντρια Νοσηλευτικού Τομέα του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΝ) Σοφία Μποζώνη.

Το θέμα της εκδήλωσης  ήταν «Ιχνηλατώντας Μορφές Λειτουργικής Ευελιξίας στο Σύγχρονο Νοσοκομείο», ενώ η Αναπληρώτρια καθηγήτρια Σύγχρονης Ιστορίας και Διεθνούς Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κα. Κωνσταντίνα Ε. Μπότσιου ανέπτυξε το θέμα: «Εξευρωπαϊσμός και Ελληνική Ταυτότητα: Ένας Παλιός, Σύγχρονος Αγώνας Σύνθεσης».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προβολή ταινίας μικρού μήκους με θέμα «Ζώντας την καθημερινότητα», που αποτύπωσε τον τρόπο που οι νοσηλευτές του 251 ΓΝΑ φροντίζουν και υποστηρίζουν τους ασθενείς τους.