Αγώνες Αντισφαίρισης Πολεμικής Αεροπορίας Έτους 2017

Από τη Δευτέρα 12 έως και την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκαν, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, οι ετήσιοι Αγώνες Αντισφαίρισης Πολεμικής Αεροπορίας για το έτος 2017.

Η διοργάνωση των αγώνων είχε ανατεθεί στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (120ΠΕΑ) με τη συνδρομή του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας και την εποπτεία της Διεύθυνσης Μέριμνας Προσωπικού του Γενικού επιτελείου Αεροπορίας.

Στην κατηγορία των γυναικών, νικήτρια αναδείχθηκε η Αρχισμηνίας (ΥΤΑ) Κατερίνα Δαλαβούρα του 201 Κέντρου Εφοδιασμού Αεροπορίας, τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Σμηνίας (ΤΥΛ) Μαριάνα Ναστούλη της 116 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ), ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν η Σμηναγός (Ο) Ελένη Τοψίδου του Οικονομικού και Λογιστικού Κέντρου Αεροπορίας και η Ανθυπασπιστής (ΤΗΓ) Βασιλική Πολυχρόνη της 112ΠΜ.

Στην κατηγορία των ανδρών, νικητής αναδείχθηκε ο Αντισμήναρχος (Ι) Πέτρος Βάκαλος της 112ΠΜ, τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ανθυπασπιστής (ΤΜΑ) Κωνσταντίνος Μανιατάκης της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν ο Σμηναγός (ΤΟΠ) Αριστείδης Παπαγιανόπουλος της 120ΠΕΑ και ο Σμηναγός (ΤΟΠ) Βαλάντης Παλιομήτρος της 114ΠΜ.