Ημερίδα με θέμα «Άσκηση στην Προσχολική Ηλικία» στο 251ΓΝΑ

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ), Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Άσκηση στην Προσχολική Ηλικία» με παρουσίαση του προγράμματος φυσικής αγωγής που υλοποιήθηκε στο Σμήνος Βρεφονηπιακού Σταθμού 251 ΓΝΑ, κατά το σχολικό έτος 2016-2017.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Ταξίαρχος (ΥΙ) Δημήτριος Χατζηγεωργίου, ο Διοικητής του 251 ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΙ) Αντώνιος Κοτσιράκης, ο Διευθυντής του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων, Πλοίαρχος  (Ο) Σπυρίδων Ανδριόπουλος και η Διοικητής του Σμήνους Βρεφονηπιακού Σταθμού, Αντισμήναρχος (ΥΝ) Δέσποινα Πόγκα.

Εισηγητές της Ημερίδας ήταν Ολυμπιονίκες, Διακεκριμένοι Αθλητές των Ενόπλων Δυνάμεων, Καθηγητές της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, καθώς και Παιδαγωγοί του Βρεφονηπιακού Σταθμού του 251ΓΝΑ.

Η Ημερίδα ολοκληρώθηκε με την προβολή οπτικοακουστικού υλικού με θέμα: «…Στιγμές του προγράμματος…», όπου οι μικροί πρωταγωνιστές του προγράμματος του Βρεφονηπιακού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου του 251ΓΝΑ κατέθεσαν την άποψη τους για το πρόγραμμα

Πρακτικά Επιστημονικής Ημερίδας