Αγώνες Αντισφαίρισης Πολεμικής Αεροπορίας Έτους 2018

Από τη Δευτέρα 11 έως και την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκαν, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, οι ετήσιοι Αγώνες Αντισφαίρισης Πολεμικής Αεροπορίας για το έτος 2018.

Η διοργάνωση των αγώνων είχε ανατεθεί στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (120ΠΕΑ) με τη συνδρομή του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας και την εποπτεία της Διεύθυνσης Μέριμνας Προσωπικού του Γενικού επιτελείου Αεροπορίας.

Στην κατηγορία των γυναικών, νικήτρια αναδείχθηκε η Αρχισμηνίας (ΥΤΑ) Αικατερίνη Δαλαβούρα του 201 Κέντρου Εφοδιασμού Αεροπορίας, τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ανθυπασπιστής (ΤΗΓ) Βασιλική Πολυχρόνη της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν η Επισμηνίας (ΟΥΛΚΑ) Σταματία Μαρίνη της 120ΠΕΑ και η Σμηνίας (ΤΥΛ) Μαριάνα Ναστούλη της 116 Πτέρυγας Μάχης (116ΠΜ).

Στην κατηγορία των ανδρών, νικητής αναδείχθηκε ο Αντισμήναρχος (Ι) Πέτρος Βάκαλος της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου, τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Σμηνίας (ΟΤΑΦ) Ιωάννης Αρναουτάκης της 112 Πτέρυγας Μάχης, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν ο Επισμηναγός (Ο) Κωνσταντίνος Ντακίνης της ΔΑΥ και ο Επισμηνίας (ΕΑΑΔ) Γρηγόριος Γκάμαρης της 116ΠΜ.