Πέρας 31ου Πολυθεματικού Ιατρικού Συμποσίου στο 251ΓΝΑ

Την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ), το 31ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Επεμβατικής Ακτινολογίας και του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, “Παγκόσμια Ιατρική- Ιατρική των Καταστροφών”.

Στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου, αναλύθηκαν θέματα που αφορούν στις καινοτόμες απεικονιστικά καθοδηγούμενες θεραπείες και στις εφαρμογές τους στην κλινική πράξη, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές τεχνικές και τεχνολογία αιχμής. Παράλληλα, διεξήχθησαν πρακτικά κλινικά διαδραστικά εργαστήρια εξάσκησης (workshops) σε ιατρικές πράξεις και επίδειξης τεχνικών, υλικών και συσκευών.

Την έναρξη κήρυξε ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Υποπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Δημήτριος Χατζηγεωργίου και ΓΕΑ, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Παναγιώτης Κωστόπουλος καθώς και ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Ταξίαρχος (ΥΙ) Κωνσταντίνος Γεωργανάς. Με την παρουσία του τίμησε το Συνέδριο, ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Νικόλαος Γκουρτζογιάννης.