Εκδήλωση για τη Συμπλήρωση 70 Χρόνων από την Έκδοση του Περιοδικού «Η Πτήση»

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) παρουσία του Αρχηγού ΓΕΑ, Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, εκδήλωση για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την πρώτη έκδοση του Περιοδικού «Η Πτήση».

Το περιοδικό εκδίδεται από τον Δεκέμβριο του 1952 μέχρι και σήμερα, με μέριμνα του Κέντρου Ασφάλειας Πτήσεων και Εδάφους (ΚΕΑΠΕ), με σκοπό την ενημέρωση του προσωπικού σε αντικείμενα Ασφάλειας Πτήσεων & Εδάφους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Διευθυντής του ΚΕΑΠΕ, Ταξίαρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρβαλής, επέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον Αρχηγό ΓΕΑ, στον Διοικητή της Υπηρεσίας Αεροπορικών Εκδόσεων, Υποπτέραρχο (Ι) Ηρακλή Σωμαράκη, στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Έρευνας και Ανάπτυξης του ΚΕΑΠΕ, Σμήναρχο (Ι) Δημήτριο Κόρδο και στον Αντισμήναρχο (Ι) ε.α Ακριβό Δ. Τσολάκη, ο οποίος συνίδρυσε μαζί με άλλους συναδέλφους τη Διεύθυνση Ασφάλειας Πτήσεων και εξέδωσε το περιοδικό «Η Πτήση».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Μ) Γεώργιος Καραδήμας, ο Υπαρχηγός ΓΕΑ, Υποπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ο Διευθυντής Α’ Κλάδου ΓΕΑ, Υποπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Πανίδης, ο Διοικητής της Σχολής Ικάρων, Υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Καραμεσίνης και στελέχη του ΓΕΑ.