Τελετή Ονοματοδοσίας του Αμφιθεάτρου του 251ΓΝΑ σε Αμφιθέατρο «Υποπτεράρχου (ΥΝ) Ευαγγελίας Ανδρεαδάκη»

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε, στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251ΓΝΑ), παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη, η τελετή ονοματοδοσίας του Αμφιθεάτρου του Νοσοκομείου σε Αμφιθέατρο «Υποπτεράρχου (ΥΝ) Ευαγγελίας Ανδρεαδάκη».

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού ΓΕΑ, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Παναγιώτης Κωστόπουλος, ο Διοικητής του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΙ) Κωνσταντίνος Σιαφάκας, μέλη της οικογένειας, ο τ. ΥΕΘΑ και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής, Ανώτατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΑ, προσωπικό του Νοσοκομείου και προσκεκλημένοι.

Η Υποπτέραρχος (ΥΝ) Ευαγγελία Ανδρεαδάκη έχασε τη ζωή της την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 εν ώρα καθήκοντος, συμμετέχοντας σε αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη.