Ομιλία στο 251ΓΝΑ με θέμα «Ενημέρωση και Διαχείριση Συγγενών, Συναδέλφων, Στελεχών και Μ.Μ.Ε. σε Θανατηφόρο Αεροπορικό Ατύχημα»

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε, στο αμφιθέατρο «Υποπτεράρχου (ΥΝ) Ευαγγελίας Ανδρεαδάκη», του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ), ομιλία του Καθηγητή Ψυχιατροδικαστικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Προέδρου της Ελληνικής Ψυχιατροδικαστικής Εταιρείας, κ. Αθανασίου Δουζένη, με τίτλο «Ενημέρωση και Διαχείριση Συγγενών, Συναδέλφων, Στελεχών και Μ.Μ.Ε., σε Θανατηφόρο Αεροπορικό Ατύχημα».

Την ομιλία παρακολούθησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Παναγιώτης Κωστόπουλος, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), οι Διοικητές των Μονάδων της ΠΑ μέσω σύγχρονης μετάδοσης, καθώς και προσωπικό της ΠΑ.

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε υπό τη συνεργασία του Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής με το ΕΚΠΑ και στα πλαίσια διεξαγωγής της 55ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Σχολείου Αεροπορικής Ιατρικής.