Αλλοδαποί Απόφοιτοι ΣΙΡ

 Σχολή Ιπτάμενων Ραδιοναυτίλων 

Μενού

Αλλοδαποί Απόφοιτοι ΣΙΡ

Σχολή Ιπταμένων Ραδιοναυτίλων (ΣΙΡ)

Χαιρετισμός Διοικητή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Σχολής Ιπταμένων Ραδιοναυτίλων. Θεωρούμε την επαφή μας με τους πρώην δόκιμους ιδιαίτερα σημαντική, έτσι ώστε να μπορούν να μένουν ενημερωμένοι μέσω του διαδικτύου σχετικά με τις εξελίξεις της παρεχόμενης εκπαίδευσης, τις δραστηριότητες και τη ζωή γενικά στην Ακαδημία. Το προσωπικό της Σχολής και εγώ προσωπικά είμαστε πάντα έτοιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις ή τα σχόλιά σας.

Σήμερα, η Σχολή έχει ως κύριο στόχο την ανάπτυξη των ικανοτήτων των Δοκίμων ως Ναυτίλων μέσω της κατάλληλης και συστηματικής εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής κατάρτισης, η οποία θα ενισχύσει τις δεξιότητες και το ηθικό τους, προκειμένου να φέρουν σε πέρας το έργο τους με επιτυχία.

Η αποστολή της Σχολής είναι η ανάπτυξη, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών, εξειδικευμένων Ναυτίλων, προκειμένου να ασχοληθούν με ιδιαίτερα απαιτητικές ευθύνες ως μέλη πληρωμάτων αέρος, καθώς και με διάφορες αρμοδιότητες που τους ανατίθενται στο πλαίσιο ενός οργανισμού υψηλών τεχνολογικών προδιαγραφών, όπως είναι η Πολεμική Αεροπορία.

Η εκπαίδευση/κατάρτιση αποτελεί βασική αποστολή της Σχολής και αποσκοπεί στην παροχή γνώσης υψηλών προδιαγραφών, έτσι ώστε οι απόφοιτοι να γίνουν άριστοι επαγγελματίες Ναυτίλοι και ικανά στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Νέα – Ανακοινώσεις

Δραστηριότητες

Επικοινωνία

Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 8193399 – Φαξ : 210 8195301

E-mail: sir@haf.gr