Δραστηριότητες

Μενού

Γενικά

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους οι Δόκιμοι λαμβάνουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες που πραγματοποιούνται είτε με μέριμνα της Σχολής είτε υπό την αιγίδα άλλων φορέων, όπως:

  • Ομιλίες και Διαλέξεις με θέματα κοινωνικού περιεχομένου και διεθνούς πολιτικής.
  • Χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα, βραδιά Δοκίμου που διεξάγονται εντός των χώρων της Σχολής, κ.α.
  • Εκπαιδευτικά Ταξίδια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, που παρουσιάζουν ξεχωριστό Πολιτιστικό και Ιστορικό ενδιαφέρον.

Λέσχη Δοκίμων

Οι Δόκιμοι έχουν στη διάθεσή τους τη Λέσχη Δοκίμων στην οποία δίνεται τους δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια, βλέποντας τηλεόραση ή DVD στο HOME THEATER, ακούγοντας μουσική.

Βιβλιοθήκη – Hobby Room

Οι Δόκιμοι έχουν στη διάθεσή του περισσότερους από 3000 τίτλους βιβλίων για την ψυχαγωγία τους. Επίσης, μπορούν να ασχοληθούν με τη ζωγραφική και άλλες δραστηριότητες στο Hobby Room που λειτουργεί στο χώρο της βιβλιοθήκης της Σχολής.

Κοινωφελείς Δράσεις

Οι Δόκιμοι μέσω μιας πληθώρας κοινωφελών δράσεων ενισχύουν, σε ετήσια βάση, τους οργανισμούς που βοηθούν τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας δίνοντας έμφαση στην πλέον ευάλωτη κοινωνική ομάδα που δεν είναι άλλη από τα παιδιά.
Επιπλέον, σε τακτά χρονικά διαστήματα διεξάγεται εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το ”Θεαγένειο” Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ”Άγιος Παύλος”.