... 
Δραστηριότητες Α/ΓΕΑ

Δραστηριότητες Α/ΓΕΑ

Δραστηριότητες του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας
Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΓΕΑ

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), από τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη.

Ανταλλαγή Ευχών και Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στον Αρχηγό ΓΕΑ

Την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019, η Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας, η Μεικτή Χορωδία Ενόπλων Δυνάμεων και παιδιά του Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες «Νίκη» - Victor Ardant, έψαλλαν πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και μελωδίες, στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη και στην Ηγεσία του Επιτελείου.

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στην 133ΣΜ

Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, στο πλαίσιο της εορτής της Πρωτοχρονιάς, επισκέφθηκε την 133 Σμηναρχία Μάχης (133ΣΜ), στο Καστέλι, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Σγουράκης.

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στο ΑΤΑ, στο ΕΚΑΕ, στο 1οΑΚΕ και στην 110ΠΜ/NARS

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, επισκέφθηκε το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), όπου τον υποδέχτηκε ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ), το 1ο ΑΚΕ και το NARS στην 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ), όπου τον υποδέχτηκαν οι Διοικητές και ο Υποδιοικητής των Μονάδων, Ταξίαρχος (Ι) Γεώργιος Μπόμπολης, Σμήναρχος (ΕΑ) Διαμαντής Σουρρής και Σμήναρχος (Ι) Αργύριος Μουστρούφης, αντίστοιχα.

Ανταλλαγή Ευχών και Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στον Αρχηγό ΓΕΑ

Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, η Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας και μέλη του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας, έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες, στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη και στην Ηγεσία του Επιτελείου.

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από τις Χορωδίες της ΣΙ και της ΣΜΥΑ στον Αρχηγό ΓΕΑ

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, οι χορωδίες της Σχολής Ικάρων (ΣΙ) και της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες, στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη και στην Ηγεσία του Επιτελείου.

Επίσκεψη του Air Component Commander της Αεροπορίας του Βελγίου και του Αρχηγού ΓΕΑ στην 116ΠΜ

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης και ο Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας του Βελγίου, Major General Frederik Vansina, επισκέφθηκαν την 116 Πτέρυγα Μάχης (116ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Αράξου.

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), επίσκεψη των σπουδαστών της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών της Αεροπορικής Σχολής Πολέμου (ΑΣΠ/ΣΔΙΕΠ), με σκοπό την ενημέρωσή τους αναφορικά με τις δραστηριότητες του Επιτελείου.

Την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κράτος του Ισραήλ.

Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον Εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας.