... 
Δραστηριότητες Α/ΓΕΑ

Δραστηριότητες Α/ΓΕΑ

Δραστηριότητες του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας
Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στην 135ΣΜ

Τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, με την ευκαιρία των Άγιων ημερών του Πάσχα, επισκέφθηκε την 135 Σμηναρχία Μάχης (135ΣΜ), στη νήσο Σκύρο, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Σακαράκας.

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΑ με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΑΚΕ

Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, δέχθηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδας (ΑΑΚΕ), στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Αποκαλυπτήρια Μνημείου Πεσόντων Αρκάδων Αεροπόρων

Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκαν, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (124ΠΒΕ), τα αποκαλυπτήρια του μνημείου πεσόντων Αρκάδων Αεροπόρων, από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη.

Ορκωμοσία Β’ ΕΣΣΟ 2019

Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των κληρωτών της Β΄ ΕΣΣΟ 2019, στις εγκαταστάσεις της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης, στην Τρίπολη, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη.

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας

Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, επισκέφθηκε τη Διοίκηση Αεροπορικής Υποστήριξης, την 112 Πτέρυγα Μάχης, το Κρατικό Εργοστάσιο Αεροπορίας και το 201 Κέντρο Εφοδιασμού Αεροπορίας, όπου τον υποδέχθηκαν οι Διοικητές τους, Υποπτέραρχος (Ι) Αθανάσιος Σαββόπουλος, Ταξίαρχος (Ι) Κωνσταντίνος Πολυκανδριώτης, Ταξίαρχος (ΜΑ) Δημήτριος Μπόζνος και Σμήναρχος (Ε) Κωνσταντίνος Βλάσσης, αντίστοιχα.

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΑ με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, δέχθηκε στο γραφείο του τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας στην Ελλάδα, κ. Lim Soo-Suk, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Μετεωρολογίας στην ΕΜΥ

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη, ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Μετεωρολογίας, στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Καθηκόντων Διοικητή ΣΙ

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Ικάρων (ΣΙ), από τον Υποπτέραρχο (Ι) Ιωάννη Γκοντικούλη στον Υποπτέραρχο (Ι) Πέτρο Χατζήρη, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Καθηκόντων Διοικητή ΔΑΕ

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Γεωργίου Μπλιούμη, η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), από τον Αντιπτέραρχο (Ι) Λαμπράκη Δημητρίου στον Υποπτέραρχο (Ι) Κωνσταντίνο Γιάνναρο, στην Αεροπορική Βάση (ΑΒ) Δεκέλειας, στο Τατόι.

Ομιλία Αρχηγού ΓΕΑ στη ΣΕΘΑ

Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, επισκέφθηκε τη Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ), όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής, Αντιπτέραρχος (Ι) Λαμπράκης Δημητρίου.