Μενού
More
  Μενού

  Μετακινήσεις

  Μετακινήσεις προς τη Μονάδα

  Η πρόσβαση στην περιοχή είναι δυνατή μέσω ιδιωτικών μέσων, ενώ υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης μέσω υπεραστικών μεταφορών μέσω της Αθήνας ή άλλων μεγάλων πόλεων (www.ktelileias.gr / τηλ. σταθμού Αθήνας: +30 2105134110-1, τηλ. σταθμού Πύργου: +30 2621020600-1).

  Οι σταθμοί επιβίβασης και αποβίβασης, στην περιοχή ενδιαφέροντος, βρίσκονται στη Λεχαινά, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Αμαλιάδα.

  Υπάρχει περιορισμένη υποστήριξη από το τοπικό δίκτυο μεταφορών, αλλά υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο TAXI σε όλες τις προαναφερόμενες πόλεις (στοιχεία χάρτη διαθέσιμα στο www.xo.gr και αναζήτηση TAXI – RADIO TAXI για τον επιθυμητό χώρο, μέσω του διαδικτύου).

  Τηλέφωνα τοπικών σταθμών ταξί:

  • Λεχαινών +30 26230 23060
  • Ανδραβίδας +30 26230 54288
  • Αμαλιάδας +30 26220 22392
  • Γαστούνης +30 26230 35100

  Μετακινήσεις εκτός Μονάδας με Υπηρεσιακά Οχήματα

  Τα λεωφορεία της 117ΠΜ εξυπηρετούν και τη Μονάδα.

  Πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια και τις ώρες αναχώρησης παρέχονται από το Γραφείο Κινήσεως της 117ΠΜ στo τηλέφωνο 5807.

  Μετακινήσεις εντός Μονάδας

  Οι επισκέπτες μετά την προσέλευσή τους στη Μονάδα προσέρχονται στο Γραφείο Ασφαλείας, όπου παραλαμβάνουν Δελτία Ελευθέρας Εισόδου (VISITOR) και αν διαθέτουν αυτοκίνητο παραλαμβάνουν Δελτίο Ελευθέρας Εισόδου Αυτοκινήτου.

  Η κίνηση των ΙΧ αυτοκινήτων εντός της Μονάδας γίνεται σύμφωνα με τη σήμανση που υπάρχει στους περιμετρικούς δρόμους (όρια ταχύτητας-χώροι στάθμευσης κ.λ.π.).

  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κίνηση ΙΧ αυτοκινήτων εντός των χώρων κίνησης-στάθμευσης των Α/Φ (πίστες κλπ).

  Διαμονή

  Υπάρχει δυνατότητα διαμονής σε οικήματα διασποράς της 117ΠΜ. Η διαχείριση των δωματίων γίνεται από τη Μοίρα Εξυπηρέτησης Προσωπικού (ΜΕΕΠ) της 117ΠΜ. Για τη κράτηση δωματίων απαιτείται επαφή με το γραφείο Προσωπικού του ΚΕΑΤ στο τηλ. 5513. Το αντίτιμο καθορίζεται από τις ισχύουσες διαταγές και για τα σχολεία – σεμινάρια αναφέρεται στις διαταγές συγκρότησης σειράς εκπαίδευσης. Για τις παροχές των δωματίων (κλινοσκεπάσματα, τηλεόραση, κλιματισμός επικοινωνήστε με την reception στο τηλ. 262306 4112. Οι ώρες λειτουργίας της θέρμανσης και ζεστού νερού αντίστοιχα καθορίζονται από τις εκάστοτε εσωτερικές διαταγές τη 117ΠΜ.

  Ευκολίες

  Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη Λέσχη Αξιωματικών που βρίσκεται στο χώρο της Διασποράς. Σε αυτή τη λέσχη λειτουργεί BAR και Εστιατόριο. Επίσης κοντά στη Διασπορά, επί της παραλίας, λειτουργεί κατά τους θερινούς μήνες το θέρετρο “ΜΙΜΟΖΑ” με εστιατόριο και μπαρ.

  Τα στελέχη που φοιτούν στα Σχολεία του ΚΕΑΤ μπορούν να σιτιστών στην Λέσχη Αξιωματικών της Διασποράς της 117ΠΜ (Χειμερινή – Θερινή) με το αντίστοιχο αντίτιμο κατά την διάρκεια λειτουργίας της. Μηνιαίως καθορίζεται πρόγραμμα γευμάτων το οποίο είναι αναρτημένο στους πίνακες ανακοινώσεων των επιστασιών. Για την ενημέρωση – κράτηση γευμάτων καλέστε στο +30 2623065907 ή στο κινητό 6983579972.

  Στον χώρο του αεροδρομίου πέρα από το Ιατρείο και το Οδοντιατρείο υπάρχει και κουρείο το οποίο λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή κατόπιν ραντεβού.

  Για να ενημερωθείτε τις ώρες λειτουργείας καλέστε στο τηλ 5912. Επίσης στο χώρο της Διασποράς υπάρχει Γυμναστήριο, για τις ώρες λειτουργίας απευθυνθείτε στο Γραφείο Προσωπικού της Μονάδας στο τηλ. 5513.

  Ιατρική Περίθαλψη

  Το Ιατρείο της 117ΠΜ βρίσκεται στο αεροδρόμιο και έχει δυνατότητα παροχής πρώτων βοηθειών και παροχών οδοντιατρείου (τηλ. ιατρείου Α/Δ: 5777).

  Για περιστατικά που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από το Ιατρείο της Μονάδας, μετά από γνωμάτευση των Ιατρών, εκδίδεται παραπεμπτικό σημείωμα για τα νοσοκομεία της περιοχής (Αμαλιάδας – Πύργου – Πάτρας).

  Τουριστικές Πληροφορίες

  Για το προσωπικό που επιθυμεί να επισκεφτεί τους Αρχαιολογικούς χώρους του Νομού Ηλείας, πολλές πληροφορίες μπορούν να ανακτηθούν από το διαδίκτυο (www.yppo.gr).

  Βιβλιοθήκη

  Εκδόσεις

  Πολυμέσα