Μενού
More
  Μενού

  Η Πολεμική μας Αεροπορία, με σύγχρονο διακλαδικό και διαλειτουργικό πνεύμα, αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο εγγυητή αποτροπής.

  Στόχος μας είναι η βελτίωση της διαθεσιμότητας των μέσων και η ενίσχυση του οπλοστασίου μας με την ενσωμάτωση νέων σύγχρονων οπλικών συστημάτων.

  Η επένδυση στην εκπαίδευση, την καινοτομία και την εξωστρέφεια αποτελούν κύρια επιδίωξη, με την υποστήριξη και την προώθηση πρωτοποριακών  ιδεών που θα αναβαθμίζουν και θα επαυξάνουν τις δυνατότητες της Πολεμικής Αεροπορίας σε οποιονδήποτε τομέα.

  Με μεθοδική προσπάθεια, θα ενισχύσουμε περαιτέρω τη θέση και την παρουσία μας σε διεθνές και συμμαχικό επίπεδο, αξιοποιώντας κάθε δυνατή ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της αμυντικής διπλωματίας.

  Η προσφορά της Πολεμικής Αεροπορίας, μέσω των αεροδιακομιδών, της αεροπυρόσβεσης και της έρευνας – διάσωσης, στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί κύριο μέλημα με στόχο τη βελτίωση της διαθεσιμότητας των μέσων και υπηρεσιών.

  Ευθύνη της ηγεσίας θα αποτελεί για το προσωπικό, η μέριμνα για εξέλιξη, σύγχρονη εκπαίδευση και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής του, με δικαιοσύνη, αξιοκρατία και πνεύμα ομάδας, στοχεύοντας στην αριστεία.

  Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης
  Αρχηγός